Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/15224
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Fowler, Cary | - |
dc.contributor.author | Hodgkin, Toby | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-12T02:56:01Z | - |
dc.date.available | 2020-02-12T02:56:01Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.issn | 2468-0834 | - |
dc.identifier.issn | 2468-0842 (e) | - |
dc.identifier.other | BBKH744 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/15224 | - |
dc.description | Annual Review of Environment and Resources; Palo Alto Vol. 29, (2004): 143-179 | vi |
dc.description.abstract | Plant genetic resources provide the biological underpinning for agriculture and food production. No nation is independent in terms of these resources. Interdependence levels are high among countries. Policy impediments to access may subside, increasing already substantial germplasm flows. Serious questions exist, however, about the health and availability of the actual resources. Genebank collections contain many unintended duplicates, making aggregate numbers seem larger than they really are. Information about individual accessions, particularly those found in situ, is often poor, reducing frequency and efficiency of use and ultimate benefits. Although not firmly established today, the link between conservation and use must be strengthened. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | Annual Reviews, Inc. | vi |
dc.subject | Genebanks | vi |
dc.subject | Conservation | vi |
dc.subject | Crops | vi |
dc.subject | Plant breeding | vi |
dc.subject | Germplasm | vi |
dc.title | Plant genetic resources for food and agriculture: assessing global availability | vi |
dc.type | Other | vi |
Bộ sưu tập: | Bài báo_lưu trữ |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
BBKH744_TCCN_PLANT GENETIC RESOURCES.pdf Giới hạn truy cập | Plant genetic resources for food and agriculture: assessing global availability | 2.77 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.