Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/20069
Nhan đề: | Journal of Food Science and Technology: Volume 57, issue 2 |
Tác giả: | Nhiều tác giả |
Từ khoá: | Meat quality Yellowfin tuna red meat Phenolics Amaranthus Respone surface methodology Vitamin B12 |
Năm xuất bản: | 2020 |
Nhà xuất bản: | Association of Food Scientists and Technologists of India |
Mô tả: | Báo ra tháng 2/2020 308 tr. 14.5 Mb |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/20069 |
ISSN: | 0022-1155 |
Bộ sưu tập: | AsiaCALL Online Journal |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
TC398_Anantharajappa2020_Article_Gastro-protectivePotentialsOfS.pdf Giới hạn truy cập | Gastro-protective potentials of Spirulina: role of vitamin B12 | 441.04 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Aranibar2020_Article_StorageAndPreservationOfDryPas.pdf Giới hạn truy cập | Storage and preservation of dry pasta into biodegradable packaging made from triticale flour | 413.22 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Avsar2020_Article_IdentificationAndQuantitationO.pdf Giới hạn truy cập | Identification and quantitation of genetically modified (GM) ingredients in maize, rice, soybean and wheat-containing retail foods and feeds in Turkey | 238.88 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Bednarska-Janiszewska-Turak2020_Article_TheInfluenceOfSprayDryingParam.pdf Giới hạn truy cập | The influence of spray drying parameters and carrier material on the physico-chemical properties and quality of chokeberry juice powder | 428.26 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Berni2020_Article_CharacterizationOfTheBehaviorO.pdf Giới hạn truy cập | Characterization of the behavior of carotenoids from pitanga (Eugenia uniflora) and buriti (Mauritia flexuosa) during microemulsion production and in a dynamic gastrointestinal system | 541.34 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Deng2020_Article_ChineseQuinceSeedProteinsSeque.pdf Giới hạn truy cập | Chinese quince seed proteins: sequential extraction processing and fraction characterization | 323.04 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Elizondo-Zertuche2020_Article_ManagingRawMaterialsOfVegetabl.pdf Giới hạn truy cập | Managing raw materials of vegetable origin increases fungal indoor concentration in food companies | 226.43 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Espinosa-Andrews-Páez-Hernández2020_Article_OptimizationOfUltrasonicationC.pdf Giới hạn truy cập | Optimization of ultrasonication curcumin-hydroxylated lecithin nanoemulsions using response surface methodology | 540.59 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Essid2020_Article_UseOfPomegranatePeelAndArticho.pdf Giới hạn truy cập | Use of pomegranate peel and artichoke leaf extracts to improve the quality of marinated sardine (Sardinella aurita) fillets | 558.89 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Gąsecka2020_Article_TheEffectOfDryingTemperatureOn.pdf Giới hạn truy cập | The effect of drying temperature on bioactive compounds and antioxidant activity of Leccinum scabrum (Bull.) Gray and Hericium erinaceus (Bull.) Pers. | 350.76 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Ghendov-Moşanu2020_Article_EffectOfLipophilicSeaBuckthorn.pdf Giới hạn truy cập | Effect of lipophilic sea buckthorn extract on cream cheese properties | 357.09 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Hiscock2020_Article_HedonicEvaluationAndCheck-all-.pdf Giới hạn truy cập | Hedonic evaluation and check-all-that-apply (CATA) question for sensory characterisation of stewed vegetable Amaranthus | 352.61 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Iammarino2020_Article_InnovativeApproachesForIdentif.pdf Giới hạn truy cập | Innovative approaches for identifying a mechanically separated meat: evaluation of radiostrontium levels and development of a new tool of investigation | 396.41 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_JesusSilva2020_Article_MultivariateAnalysisAppliedFor.pdf Giới hạn truy cập | Multivariate analysis applied for correlations between analytical measures and sensory profile of goat milk chocolate | 286.97 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Jiang2020_Article_CharacterizationOfSustained-re.pdf Giới hạn truy cập | Characterization of sustained-release chitosan film loaded with rutin-b-cyclodextrin complex and glucoamylase | 516.21 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Khodifad-Kumar2020_Article_FoamingPropertiesOfCustardAppl.pdf Giới hạn truy cập | Foaming properties of custard apple pulp and mathematical modelling of foam mat drying | 375.6 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Kobayashi-Odake2020_Article_Temperature-dependencyOnTheIna.pdf Giới hạn truy cập | Temperature-dependency on the inactivation of Saccharomyces pastorianus by low-pressure carbon dioxide microbubbles | 294.04 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Koley2020_Article_ProfilingOfPolyphenolsInPhalsa.pdf Giới hạn truy cập | Profiling of polyphenols in phalsa (Grewia asiatica L) fruits based on liquid chromatography high resolution mass spectrometry | 340.71 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Kosińska-Cagnazzo2020_Article_PhenolicCompoundsOfGrapeStemsA.pdf Giới hạn truy cập | Phenolic compounds of grape stems and their capacity to precipitate proteins from model wine | 507.56 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Lafarga2020_Article_BioaccessibilityOfPolyphenolsA.pdf Giới hạn truy cập | Bioaccessibility of polyphenols and antioxidant capacity of fresh or minimally processed modern or traditional lettuce (Lactuca sativa L.) varieties | 395.61 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Ma2020_Article_EffectOfAminoAcidsAndTheirDeri.pdf Giới hạn truy cập | Effect of amino acids and their derivatives on meat quality of finishing pigs | 262.41 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Maumela2020_Article_SequentialExtractionOfProteinA.pdf Giới hạn truy cập | Sequential extraction of protein and inulin from the tubers of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) | 378.93 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Navarrete-Solis2020_Article_RheologicalAndPhysicochemicalS.pdf Giới hạn truy cập | Rheological and physicochemical stability of hydrolyzed jackfruit juice (Artocarpus heterophyllus L.) processed by spray drying | 365.05 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Nikiforova2020_Article_FattyAcidCompositionOfSaltedAn.pdf Giới hạn truy cập | Fatty acid composition of salted and fermented products from Baikal omul (Coregonus autumnalis migratorius) | 294.31 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Saldaña2020_Article_SensoryAndHedonicImpactOfTheRe.pdf Giới hạn truy cập | Sensory and hedonic impact of the replacement of synthetic antioxidant for pink pepper residue extract in chicken burger Erick Saldan˜a1,4 • Juan Serrano-Leo´n1,3 • Miriam Mabel Selani2 • Carmen J. Contreras-Castillo1 Revised: 11 July 2019 / Accepted: 6 September 2019 / Published online: 12 September 2019 Association of Food Scientists & Technologists (India) 2019 Abstract This study aimed to evaluate the sensory and hedonic perceptions of chicken burger manufactured with pink pepper residue extract (PPE) added to the meat and to the chitosan film. Five samples were manufactured: CT: control, without antioxidant; DP and FP: addition of PPE to the meat batter and to the film, respectively; C1 and C2: commercial brands of chicken burgers. Consumers characterized the samples using the overall liking test and Check-all-that-apply questions. The samples showed a medium–high level of acceptance and no significant differences were found between them. DP was the farthest sample from the ideal and FP showed positive results, since its characteristics were like the commercial samples. The direct extract application may lead to a reduction in the liking of chicken burgers, demonstrating that the technology of active films is a viable alternative to the use of natural antioxidant extracts in meat products. Keywords CATA questions Pink pepper Active packaging Meat product Introduction | 449.57 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Sehn-Steel2020_Article_StalingKineticsOfWholeWheatPan.pdf Giới hạn truy cập | Staling kinetics of whole wheat pan bread | 250.64 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Sharayei2020_Article_EffectOfMicroencapsulationOnAn.pdf Giới hạn truy cập | Effect of microencapsulation on antioxidant and antifungal properties of aqueous extract of pomegranate peel | 367.94 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Sharma-Nagpal2020_Article_ContaminationOfVegetablesWithH.pdf Giới hạn truy cập | Contamination of vegetables with heavy metals across the globe: hampering food security goal | 256.31 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Shende-Datta2020_Article_OptimizationStudyForRefractanc.pdf Giới hạn truy cập | Optimization study for refractance window drying process of Langra variety mango | 441.67 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Shi2020_Article_EvaluationOfSafetyAndProbiotic.pdf Giới hạn truy cập | Evaluation of safety and probiotic properties of a strain of Enterococcus faecium isolated from chicken bile | 305.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Sinthusamran2020_Article_EffectOfProteasesAndAlcoholsUs.pdf Giới hạn truy cập | Effect of proteases and alcohols used for debittering on characteristics and antioxidative activity of protein hydrolysate from salmon frames | 289.06 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Šola2020_Article_Developmentally-relatedChanges.pdf Giới hạn truy cập | Developmentally-related changes in phenolic and L-ascorbic acid content and antioxidant capacity of Chinese cabbage sprouts | 319.49 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Suderman-Sarbon2020_Article_OptimizationOfChickenSkinGelat.pdf Giới hạn truy cập | Optimization of chicken skin gelatin film production with different glycerol concentrations by response surface methodology (RSM) approach | 311.47 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Tábua2020_Article_IdentificationOfVolatileCompou.pdf Giới hạn truy cập | Identification of volatile compounds, quantification of glycerol and trace elements in distilled spirits produced in Mozambique | 257.8 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Talukder2020_Article_JamunFruitSyzgiumCuminiSkinExt.pdf Giới hạn truy cập | Jamun fruit (Syzgium cumini) skin extract based indicator for monitoring chicken patties quality during storage | 437.7 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Torabi2020_Article_ApplicationOfDifferentCarbohyd.pdf Giới hạn truy cập | Application of different carbohydrates to produce squash puree based edible sheet | 400.78 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Unnikrishnan2020_Article_ProteinHydrolysateFromYellowfi.pdf Giới hạn truy cập | Protein hydrolysate from yellowfin tuna red meat as fortifying and stabilizing agent in mayonnaise | 567.26 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Yadav2020_Article_EncapsulationOfGrapeSeedExtrac.pdf Giới hạn truy cập | Encapsulation of grape seed extract phenolics using whey protein concentrate, maltodextrin and gum arabica blends | 292.46 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_You2020_Article_EffectsOfThreeTypesOfBoneMarro.pdf Giới hạn truy cập | Effects of three types of bone marrow extracts treated with different treatment methods on the taste of chicken soup | 380.09 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
TC398_Zongo2020_Article_NutritionalBiochemicalAndMicro.pdf Giới hạn truy cập | Nutritional, biochemical and microbiological composition of Borassus aethiopum Mart. sap in Burkina Faso | 370.25 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.