Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31291
Nhan đề: | Seafood Sustainability - Series I |
Tác giả: | Naresh C. Pradhan, Stephen M. Stohs, Junning Cai (editors) |
Từ khoá: | Seafood Sustainability Aquaculture Production Marine Fisheries Sustainable Fisheries Aquaculture Management Seafood Production Consumption Demand Supply Chains Externalities International Trade |
Năm xuất bản: | 2020 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | This special edition, Seafood Sustainability Series I, includes two articles on seafood consumption, four on sustainable capture fisheries, and four on sustainable aquaculture. The articles on consumption explore an alternative perspective on sustainable seafood movement governance to consumer- or retail/brand-driven logic and analyze fish tissues for human consumption to detect contaminants like flame retardant chemicals hazardous to human health sourced from microplastic pollutants. |
Mô tả: | ix, 164 p. : ill. ; 16.6 MB |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31291 |
ISBN: | 9783039362950 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA9636_1. Seafood_Sustainability__Series_I_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 416.81 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_2. Seafood_Sustainability__Series_I_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 43.67 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_3. Seafood_Sustainability__Series_I_About the Special Issue Editors.pdf Giới hạn truy cập | About the Special Issue Editors | 32.53 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_4. Seafood_Sustainability__Series_I_Preface.pdf Giới hạn truy cập | Preface | 41.61 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 1.pdf Giới hạn truy cập | The Sustainable Seafood Movement Is a Governance Concert, with the Audience Playing a Key Role | 1.57 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 2.pdf Giới hạn truy cập | Flame Retardant Contamination and Seafood Sustainability | 633.75 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 3.pdf Giới hạn truy cập | Sustainability Descriptive Labels on Farmed Salmon: Do Young Educated Consumers Like It More? | 512.98 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 4.pdf Giới hạn truy cập | Determinants of Catch Sales in Ghanaian Artisanal Fisheries | 265 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 5.pdf Giới hạn truy cập | Estimating the Public’s Preferences for Sustainable Aquaculture: A Country Comparison | 746.47 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 6.pdf Giới hạn truy cập | Estimating the Public’s Preferences for Sustainable Aquaculture: A Country Comparison | 820.13 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 7.pdf Giới hạn truy cập | Developing Harvest Strategies to Achieve Ecological, Economic and Social Sustainability in Multi-Sector Fisheries | 6.49 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 8.pdf Giới hạn truy cập | The Sustainability Conundrum of Fishmeal Substitution by Plant Ingredients in Shrimp Feeds | 920.31 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 9.pdf Giới hạn truy cập | The Sustainability Conundrum of Fishmeal Substitution by Plant Ingredients in Shrimp Feeds | 997.49 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 10.pdf Giới hạn truy cập | Willingness-to-Pay for Sustainable Aquaculture Products: Evidence from Korean Red Seabream Aquaculture | 671.72 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 11.pdf Giới hạn truy cập | Fishing Community Sustainability Planning: A Roadmap and Examples from the California Coast | 1.98 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 12.pdf Giới hạn truy cập | Serving Local Fish in School Meals: The Nutritional Importance of Consuming Oily Fish | 680.75 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9636_5. Seafood_Sustainability__Series_I_Article 13.pdf Giới hạn truy cập | On Estimating the Impact of the Deepwater Horizon Tragedy on the U.S. Frozen Seafood Market: A Conditional Almost Ideal Demand System Approach | 234.03 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.