Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31378
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Beatriz Gandul-Rojas, Lourdes Gallardo-Guerrero (editors) | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T08:33:41Z | - |
dc.date.available | 2021-06-14T08:33:41Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.isbn | 9783036505152 | - |
dc.identifier.other | SA9655 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31378 | - |
dc.description | ix, 236 p. : ill. ; 10.7 MB | vi |
dc.description.abstract | Written by experts in the field of table olives, this book is a source of recent research advances on the characterization and processing of table olives. Research papers are provided relating to the characterization of their composition of volatiles and the sensory profile; mineral composition and bioavailability; changes in bioactive components (chlorophylls) by processing; and new strategies to reduce sodium and additives for stabilizing the organoleptic properties and avoiding defects in table olives. Other research papers are included in relation to microbiological and chemical changes in table olives during spontaneous or controlled fermentation employing different cultivars, and the optimized use of starter cultures for the improvement of the different fermentative processes. In addition, this book includes an overview of the main technologies used for olive fermentation, including the role of lactic acid bacteria and yeasts characterizing this process, and of the processing and storage effects on the nutritional and sensory properties of table olives. | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI | vi |
dc.subject | Food quality | vi |
dc.subject | Fortified olives | vi |
dc.subject | Functional properties | vi |
dc.subject | Fermentation | vi |
dc.subject | Nutritional characteristics | vi |
dc.subject | Organoleptic characteristics | vi |
dc.subject | Prediction models | vi |
dc.subject | Preservation | vi |
dc.subject | Waste treatment | vi |
dc.title | Research on Characterization and Processing of Table Olives | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA9655_1.Research_Characterization_Olives_cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 234.11 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_2.Research_Characterization_Olives_content.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 39.95 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_3.Research_Characterization_Olives_editorial.pdf Giới hạn truy cập | Characterization and Processing of Table Olives: A Special Issue | 86.79 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_4.Research_Characterization_Olives_review.pdf Giới hạn truy cập | Table Olives More than a Fermented Food | 320.95 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_5.Research_Characterization_Olives_paper1.pdf Giới hạn truy cập | Table Olives: An Overview on Effects of Processing on Nutritional and Sensory Quality | 295.6 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_6.Research_Characterization_Olives_paper2.pdf Giới hạn truy cập | Benefits of the Use of Lactic Acid Bacteria Starter in Green Cracked Cypriot Table Olives Fermentation | 1.89 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_7.Research_Characterization_Olives_paper3.pdf Giới hạn truy cập | Do Best-Selected Strains Perform Table Olive Fermentation Better than Undefined Biodiverse Starters? A Comparative Study | 616.84 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_8.Research_Characterization_Olives_paper4.pdf Giới hạn truy cập | Lactic Acid Bacteria and Yeast Inocula Modulate the Volatile Profile of Spanish-Style Green Table Olive Fermentations | 974.52 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_9.Research_Characterization_Olives_paper5.pdf Giới hạn truy cập | Volatile Composition, Sensory Profile and Consumer Acceptability of HydroSOStainable Table Olives | 825.66 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_10.Research_Characterization_Olives_paper6.pdf Giới hạn truy cập | Panel and Panelist Performance in the Sensory Evaluation of Black Ripe Olives from Spanish Manzanilla and Hojiblanca Cultivars | 2.79 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_11.Research_Characterization_Olives_paper7.pdf Giới hạn truy cập | In Vitro Bioaccessibility of Ripe Table Olive Mineral Nutrients | 984.81 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_12.Research_Characterization_Olives_paper8.pdf Giới hạn truy cập | Influence of Alkaline Treatment on Structural Modifications of Chlorophyll Pigments in NaOH—Treated Table Olives Preserved without Fermentation | 1.16 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_13.Research_Characterization_Olives_paper9.pdf Giới hạn truy cập | Influence of Acid Adaptation on the Probability of Germination of Clostridium sporogenes Spores Against pH, NaCl and Time | 259.02 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9655_14.Research_Characterization_Olives_paper10.pdf Giới hạn truy cập | A Preliminary Report for the Design of MoS (Micro-Olive-Spreadsheet), a User-Friendly Spreadsheet for the Evaluation of the Microbiological Quality of Spanish-Style Bella di Cerignola Olives from Apulia (Southern Italy) | 536.23 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.