Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31502
Nhan đề: | Enological Repercussions of Non-Saccharomyces Species 2.0 |
Tác giả: | Morata, Antonio (Ed.) |
Từ khoá: | Non-Saccharomyces yeasts Wine biotechnology Sensory quality Color stabilization Color stabilization |
Năm xuất bản: | 2021 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | From the beginning of this century, non-Saccharomyces yeasts have taken increased relevance in wine processing. Several biotechnological companies now produce non-Saccharomyces yeasts at an industrial level to improve aroma or flavor, stabilize wine, produce biological acidification, or conversely metabolize malic acid. Species like Torulaspora delbrueckii, Metschnikowia pulcherrima, Kloeckera apiculata, Lachancea thermotolerans, Schizosaccharomyces pombe, and several others are common due to the technological applications they have in sensory quality but also in wine ageing and stabilization. Moreover, spoilage non-Saccharomyces yeasts like Brettanomyces bruxellensis, Saccharomycodes ludwigii, and Zygosacharomyces bailii are becoming important because of the alterations they are able to produce in high-quality wines. New strategies to control these defective yeasts have been developed to control them without affecting sensory quality. The knowledge of the physiology, ecology, biochemistry, and metabolomics of these yeasts can help to better use them in controlling traditional problems such as low fermentative power, excessive volatile acidity, low implantation under enological conditions, and sensibility to antimicrobial compounds like sulfites traditionally used in wine processing. This Special Issue intends to compile current research and revised information on non-Saccharomyces yeasts with enological applications to facilitate the use and the understanding of this biotechnological tool. The success of the first SI with more than 22k download and 62 citations until now! This is the webpage of first SI |
Mô tả: | vii, 166p.: ill, some colour; 15.1 MB. https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-0151-2 |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31502 |
ISBN: | 9783036501512 (PDF) |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA9754_0_Enological Repercussions of_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 520.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_0_Enological Repercussions of_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 1.62 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_1_Enological Repercussions of_Article 1.pdf Giới hạn truy cập | Do Non-Saccharomyces YeastsWork Equally with Three Different Red Grape Varieties? | 3.55 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_2_Enological Repercussions of_Article 2.pdf Giới hạn truy cập | Non-Saccharomyces Yeasts and Organic Wines Fermentation: Implications on Human Health | 4.84 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_3_Enological Repercussions of_Article 3.pdf Giới hạn truy cập | Sequential Non-Saccharomyces and Saccharomyces cerevisiae Fermentations to Reduce the Alcohol Content in Wine | 1.11 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_4_Enological Repercussions of_Article 4.pdf Giới hạn truy cập | Alterations in Yeast Species Composition of UninoculatedWine Ferments by the Addition of Sulphur Dioxide | 3.28 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_5_Enological Repercussions of_Article 5.pdf Giới hạn truy cập | Pilot Scale Fermentations of Sangiovese: An Overview on the Impact of Saccharomyces and Non-SaccharomycesWine Yeasts | 2.22 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_6_Enological Repercussions of_Article 6.pdf Giới hạn truy cập | E ect of Candida intermedia LAMAP1790 Antimicrobial Peptides against Wine-Spoilage Yeasts Brettanomyces bruxellensis and Pichia guilliermondii | 1.08 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_7_Enological Repercussions of_Article 7.pdf Giới hạn truy cập | Impact of Hanseniaspora Vineae in Alcoholic Fermentation and Ageing on Lees of High-Quality WhiteWine | 1.71 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_8_Enological Repercussions of_Article 8.pdf Giới hạn truy cập | Non-Saccharomyces inWinemaking: Source of Mannoproteins, Nitrogen, Enzymes, and Antimicrobial Compounds | 956.36 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_9_Enological Repercussions of_Article 9.pdf Giới hạn truy cập | The E ect of Non-Saccharomyces and Saccharomyces Non-Cerevisiae Yeasts on Ethanol and Glycerol Levels in Wine | 324.69 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_10_Enological Repercussions of_Article 10.pdf Giới hạn truy cập | Comparison of the Glycolytic and Alcoholic Fermentation Pathways of Hanseniaspora vineae with Saccharomyces cerevisiaeWine Yeasts | 1.93 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9754_11_Enological Repercussions of_Article 11.pdf Giới hạn truy cập | Enological Repercussions of Non-Saccharomyces Species 2.0 | 196.3 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.