Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31680
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorGarcía-Viguera, Cristina (editor)-
dc.contributor.authorDomínguez-Perles, Raúl (editor)-
dc.contributor.authorBaenas, Nieves (editor)-
dc.date.accessioned2021-06-23T06:29:21Z-
dc.date.available2021-06-23T06:29:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.isbn9783039433797-
dc.identifier.otherSA9952-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31680-
dc.descriptionCC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03943-379-7vi
dc.description.abstractThis Special Issue is intended to cover the existing gap between classical studies and the occurrence of new types of (poly)phenol derivatives (e.g., lipophenols) that have been scarcely explored to-date. We are also interested in the influence of the digestive process on the bioaccessibility and bioavailability of these compounds and the advantages of nanoencapsulation and their application in functional foods, which could allow research focusing on the actual biological dimension of (poly)phenols.vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherMDPI,vi
dc.subjectPlant foodsvi
dc.subjectFlavonoidsvi
dc.subjectExtracting methodsvi
dc.subjectIn vitro and in vivo functionalityvi
dc.subjectBioaccessibility and bioavailabilityvi
dc.subjectNutritional studiesvi
dc.subjectPre-clinical and clinical trialsvi
dc.subjectMetabolismvi
dc.titleNew Insights in (Poly) Phenolic Compoundsvi
dc.typeBookvi
Bộ sưu tập: Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
SA9952_1_New Insights_Covers.pdf
  Giới hạn truy cập
Covers680.64 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9952_2_New Insights_New Evidences.pdf
  Giới hạn truy cập
New Evidences of Antibacterial Effects of Cranberry Against Periodontal Pathogens3.33 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9952_3_New Insights_Improvement.pdf
  Giới hạn truy cập
Improvement of the Flavanol Profile and the Antioxidant Capacity of Chocolate Using a Phenolic Rich Cocoa Powder817 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9952_4_New Insights_Alternative Sweeteners.pdf
  Giới hạn truy cập
Alternative Sweeteners Modify the Urinary Excretion of Flavanones Metabolites Ingested through a New Maqui-Berry Beverage819.01 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9952_5_New Insights_A Randomized.pdf
  Giới hạn truy cập
A Randomized, Double-Blind, Placebo Controlled Trial to Determine the Effectiveness a Polyphenolic Extract (Hibiscus sabdariffa and Lippia citriodora) in the Reduction of Body Fat Mass in Healthy Subjects931.9 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9952_6_New Insights_Correction.pdf
  Giới hạn truy cập
Correction: Marhuenda, J., et al. A Randomized, Double-Blind, Placebo Controlled Trial to Determine the Effectiveness a Polyphenolic Extract (Hibiscus sabdariffa and Lippia citriodora) in the Reduction of Body Fat Mass in Healthy Subjects. Foods 2020, 9(1), 551.01 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9952_7_New Insights_Polydatin and Resveratrol.pdf
  Giới hạn truy cập
Polydatin and Resveratrol Inhibit the Inflammatory Process Induced by Urate and Pyrophosphate Crystals in THP-1 Cells1.84 MBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu
SA9952_8_New Insights_Cognitive Function.pdf
  Giới hạn truy cập
Cognitive Function and Consumption of Fruit and Vegetable Polyphenols in a Young Population: Is There a Relationship?653.12 kBAdobe PDFXem/Tải về  Yêu cầu tài liệu


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.