Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32264
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Alfonso Clemente, Jose C. Jimenez-Lopez (editors) | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-13T09:33:16Z | - |
dc.date.available | 2021-07-13T09:33:16Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.isbn | 9783036506159 | - |
dc.identifier.other | SA10292 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32264 | - |
dc.description | x, 175 p. : ill. ; 27.7 MB ; DOI: https://doi.org/10.3390/books978-3-0365-0615-9 | vi |
dc.description.abstract | This Special issue is looking for up-to-date and innovative contributions of scientists working in the following: The nutritional quality and functional properties of legumes and their components; seed nutraceuticals compounds and their molecular mechanisms for human health improvement; the caracterization of novel legume varieties with enhanced nutritional properties; global food security; the potential benefits of legume compsumption or their bioactive components in human health; the impact of legume processing such as soaking, dehulling, boiling, autoclaving, microwave cooking, germination, and fermentation in their nutritional and anti-nutritional (i.e., food allergy) properties ... | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI | vi |
dc.subject | Legumes | vi |
dc.subject | Pulses | vi |
dc.subject | Functional Foods | vi |
dc.subject | Nutraceuticals | vi |
dc.subject | Nutritional Properties | vi |
dc.subject | Health Benefits | vi |
dc.subject | Chronic Diseases | vi |
dc.subject | Processing | vi |
dc.subject | Novel Legume-Derived Products | vi |
dc.title | Legumes as Food Ingredient | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10292_1.Legumes_Food_Ingredient_cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 1.59 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_2.Legumes_Food_Ingredient_contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 531.04 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_3.Legumes_Food_Ingredient_editorial.pdf Giới hạn truy cập | Introduction to the Special Issue: Legumes as Food Ingredient: Characterization, Processing, and Applications | 554.74 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_4.Legumes_Food_Ingredient_paper1.pdf Giới hạn truy cập | Prebiotic Properties of Non-Fructosylated α-Galactooligosaccharides from PEA (Pisum sativum L.) Using Infant Fecal Slurries | 906.27 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_5.Legumes_Food_Ingredient_paper2.pdf Giới hạn truy cập | Narrow-Leafed Lupin Main Allergen β-Conglutin (Lup an 1) Detection and Quantification Assessment in Natural and Processed Foods | 1.52 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_6.Legumes_Food_Ingredient_paper3.pdf Giới hạn truy cập | Comparison of Various Soybean Allergen Levels in Genetically and Non-Genetically Modified Soybeans | 6.62 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_7.Legumes_Food_Ingredient_paper4.pdf Giới hạn truy cập | Seed Protein of Lentils: Current Status, Progress, and Food Applications | 888.49 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_8.Legumes_Food_Ingredient_paper5.pdf Giới hạn truy cập | Overall Nutritional and Sensory Profile of Different Species of Australian Wattle Seeds (Acacia spp.): Potential Food Sources in the Arid and Semi-Arid Regions | 1.61 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_9.Legumes_Food_Ingredient_paper6.pdf Giới hạn truy cập | Technofunctional and Sensory Properties of Fermented Lupin Protein Isolates | 1.44 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_10.Legumes_Food_Ingredient_paper7.pdf Giới hạn truy cập | Sensory Improvement of a Pea Protein-Based Product Using Microbial Co-Cultures of Lactic Acid Bacteria and Yeasts | 2.77 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_11.Legumes_Food_Ingredient_paper8.pdf Giới hạn truy cập | A Comprehensive Characterisation of Volatile and Fatty Acid Profiles of Legume Seeds | 4.84 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_12.Legumes_Food_Ingredient_paper9.pdf Giới hạn truy cập | Tailoring Physical and Sensory Properties of Tofu by the Addition of Jet-Milled, Superfine, Defatted Soybean Flour | 2.27 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10292_13.Legumes_Food_Ingredient_paper10.pdf Giới hạn truy cập | Lactic Acid Fermentation as a Pre-Treatment Process for Faba Bean Flour and Its Effect on Textural, Structural and Nutritional Properties of Protein-Enriched Gluten-Free Faba Bean Breads | 2.83 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.