Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32269
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Eugenio Aprea (editor) | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-13T09:51:11Z | - |
dc.date.available | 2021-07-13T09:51:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.isbn | 9783039434138 | - |
dc.identifier.other | SA10297 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32269 | - |
dc.description | xi, 348 p. : ill. ; 49.9 MB ; DOI: https://doi.org/10.3390/books978-3-03943-413-8 | vi |
dc.description.abstract | Among the constituents of food, volatile compounds are a particularly intriguing group of molecules, because they give rise to odor and aroma. Indeed, olfaction is one of the main aspects influencing the appreciation or dislike of particular food items. Volatile compounds are perceived through the smell sensory organs of the nasal cavity, and evoke numerous associations and emotions, even before the food is tasted. Such a reaction occurs because the information from these receptors is directed to the hippocampus and amygdala, and the key regions of the brain involved in learning and memory. In addition to identifying the odor active compounds, the analysis of the volatile compounds in food is also applicable for detecting the ripening, senescence, and decay in fruit and vegetables, as well as monitoring and controlling the changes during food processing and storage (i.e., preservation, fermentation, cooking, and packaging). | vi |
dc.language.iso | en | vi |
dc.publisher | MDPI | vi |
dc.subject | Odour | vi |
dc.subject | Aroma Profiling | vi |
dc.subject | Flavour | vi |
dc.subject | Food Processing | vi |
dc.subject | Oxidation | vi |
dc.subject | Fermentation | vi |
dc.subject | Food Decay | vi |
dc.subject | Gas Chromatography | vi |
dc.subject | Fingerprinting | vi |
dc.subject | Gas Sensors | vi |
dc.title | Volatile Compounds and Smell Chemicals (Odor and Aroma) of Food | vi |
dc.type | Book | vi |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10297_1.Volatile_Compounds_Smell_cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 987.78 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_2.Volatile_Compounds_Smell_contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 526.68 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_3.Volatile_Compounds_Smell_paper1.pdf Giới hạn truy cập | Special Issue “Volatile Compounds and Smell Chemicals (Odor and Aroma) of Food” | 566.08 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_4.Volatile_Compounds_Smell_paper2.pdf Giới hạn truy cập | Effects of Ethanol Concentration on Oral Aroma Release AfterWine Consumption | 1.19 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_5.Volatile_Compounds_Smell_paper3.pdf Giới hạn truy cập | Investigating the Effect of Artificial Flavours and External Information on Consumer Liking of Apples | 1.74 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_6.Volatile_Compounds_Smell_paper4.pdf Giới hạn truy cập | Key Aroma Compounds of Dark Chocolates Differing in Organoleptic Properties: A GC-O Comparative Study | 2.86 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_7.Volatile_Compounds_Smell_paper5.pdf Giới hạn truy cập | HS-SPME-MS-Enose Coupled with Chemometrics as an Analytical Decision Maker to Predict In-Cup Coffee Sensory Quality in Routine Controls: Possibilities and Limits | 2.69 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_8.Volatile_Compounds_Smell_paper6.pdf Giới hạn truy cập | Biophenolic Compounds Influence the In-Mouth Perceived Intensity of Virgin Olive Oil Flavours and Off-Flavours | 1.23 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_9.Volatile_Compounds_Smell_paper7.pdf Giới hạn truy cập | From Extra Virgin Olive Oil to Refined Products: Intensity and Balance Shifts of the Volatile Compounds versus Odor | 1.38 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_10.Volatile_Compounds_Smell_paper8.pdf Giới hạn truy cập | Impact of Drying Method on the Evaluation of Fatty Acids and Their Derived Volatile Compounds in ‘Thompson Seedless’ Raisins | 2.21 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_11.Volatile_Compounds_Smell_paper9.pdf Giới hạn truy cập | Effect of Different Clarification Treatments on the Volatile Composition and Aromatic Attributes of ‘Italian Riesling’ Icewine | 1.28 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_12.Volatile_Compounds_Smell_paper10.pdf Giới hạn truy cập | Fresh and Aromatic Virgin Olive Oil Obtained from Arbequina, Koroneiki, and Arbosana Cultivars | 2.7 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_13.Volatile_Compounds_Smell_paper11.pdf Giới hạn truy cập | Aroma Investigation of New and Standard Apple Varieties Grown at Two Altitudes Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry Combined with Sensory Analysis | 1.96 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_14.Volatile_Compounds_Smell_paper12.pdf Giới hạn truy cập | Volatile Profile of Mead Fermenting Blossom Honey and Honeydew Honey with or without Ribes nigrum | 2.06 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_15.Volatile_Compounds_Smell_paper13.pdf Giới hạn truy cập | Identification of Aroma Differences in Refined and Whole Grain Extruded Maize Puffs | 1.06 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_16.Volatile_Compounds_Smell_paper14.pdf Giới hạn truy cập | Proteolytic Volatile Profile and Electrophoretic Analysis of Casein Composition in Milk and Cheese Derived from Mironutrient-Fed Cows | 1.33 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_17.Volatile_Compounds_Smell_paper15.pdf Giới hạn truy cập | Volatile Profile in Yogurt Obtained from Saanen Goats Fed with Olive Leaves | 1.13 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_18.Volatile_Compounds_Smell_paper16.pdf Giới hạn truy cập | Influence of Different Modalities of Grape Withering on Volatile Compounds of Young and Aged CorvinaWines | 1.32 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_19.Volatile_Compounds_Smell_paper17.pdf Giới hạn truy cập | Characterization of Volatile Component Changes in Jujube Fruits during Cold Storage by Using Headspace-Gas Chromatography-Ion Mobility Spectrometry | 4.1 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_20.Volatile_Compounds_Smell_paper18.pdf Giới hạn truy cập | Tracking Sensory Characteristics of Virgin Olive Oils During Storage: Interpretation of Their Changes from a Multiparametric Perspective | 9.02 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_21.Volatile_Compounds_Smell_paper19.pdf Giới hạn truy cập | Validation of a LLME/GC-MS Methodology for Quantification of Volatile Compounds in Fermented Beverages | 612.33 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_22.Volatile_Compounds_Smell_paper20.pdf Giới hạn truy cập | Unveiling the Molecular Basis of Mascarpone Cheese Aroma: VOCs analysis by SPME-GC/MS and PTR-ToF-MS | 1.25 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_23.Volatile_Compounds_Smell_paper21.pdf Giới hạn truy cập | Flavor and Texture Characteristics of ‘Fuji’ and Related Apple (Malus domestica L.) Cultivars, Focusing on the Rich Watercore | 5.91 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10297_24.Volatile_Compounds_Smell_paper22.pdf Giới hạn truy cập | Volatile Flavor Compounds in Cheese as Affected by Ruminant Diet | 2.06 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.