Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32815
Nhan đề: | Seafood Sustainability - Series I |
Tác giả: | C. Pradhan, Naresh Cai, Junning M. Stohs, Stephen |
Từ khoá: | Seafood Sustainability Marine Fisheries and Aquaculture Production Sustainable Fisheries and Aquaculture Management Seafood Production, Consumption Demand and Supply Chains International Trade Domestic and International Fisheries Ocean and Aquaculture Governance Externalities and Adaptation to Climate Changes Environment-Friendly Aquaculture Technologies and Practices |
Năm xuất bản: | 2020 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | This special edition, Seafood Sustainability Series I, includes two articles on seafood consumption, four on sustainable capture fisheries, and four on sustainable aquaculture. The articles on consumption explore an alternative perspective on sustainable seafood movement governance to consumer- or retail/brand-driven logic and analyze fish tissues for human consumption to detect contaminants like flame retardant chemicals hazardous to human health sourced from microplastic pollutants. Articles on capture fisheries include: - A study of harvest strategies to achieve ecological, economic, and social sustainability objectives; - An examination of the economic leverages and resources needed to sustain coastal artisanal fishing communities in Africa; - A review of sustainability planning efforts to combat fishing community threats like declining participation, aging infrastructure and fleets, gentrification, reduced resource access, market competition, and environmental stresses; - An analysis of responsible fish consumption through a life-promoting sustainable food system for school-age children. Three of the articles on aquaculture focus on studying consumer preferences related to sustainable aquaculture based on the estimation of how the attributes of aquaculture products (including product labeling and perception) affect consumers' purchase decisions. The other article questions the widely held assumption of sustainable substitutability of plant protein sources (e.g., soymeal) for fishmeal in aquaculture production. |
Mô tả: | ix, 164 p. ; 1.880 Kb https://doi.org/10.3390/books978-3-03936-295-0 ; CC BY-NC-ND |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32815 |
ISBN: | 978-3-03936-294-3 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10888_1.Seafood Sustainability Series I - Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 397.56 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_2.Seafood Sustainability Series I - Copỷight.pdf Giới hạn truy cập | Copyright | 51.27 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_3.Seafood Sustainability Series I - Index.pdf Giới hạn truy cập | Index | 43.66 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_4.Seafood Sustainability Series I - About the Special Issue Editors.pdf Giới hạn truy cập | About the Special Issue Editors | 45.57 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_5.Seafood Sustainability Series I - Chap 1.pdf Giới hạn truy cập | The Sustainable Seafood Movement Is a Governance Concert, with the Audience Playing a Key Role | 215.7 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_6.Seafood Sustainability Series I - Chap 2.pdf Giới hạn truy cập | Flame Retardant Contamination and Seafood Sustainability | 140.97 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_7.Seafood Sustainability Series I - Chap 3.pdf Giới hạn truy cập | Developing Harvest Strategies to Achieve Ecological, Economic and Social Sustainability in Multi-Sector Fisheries | 372.51 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_8.Seafood Sustainability Series I - Chap 4.pdf Giới hạn truy cập | Determinants of Catch Sales in Ghanaian Artisanal Fisheries | 112.4 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_9.Seafood Sustainability Series I - Chap 5.pdf Giới hạn truy cập | Estimating the Public’s Preferences for Sustainable Aquaculture: A Country Comparison | 205.95 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_10.Seafood Sustainability Series I - Chap 6.pdf Giới hạn truy cập | Sustainability Descriptive Labels on Farmed Salmon: Do Young Educated Consumers Like It More? | 139.61 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_11.Seafood Sustainability Series I - Chap 7.pdf Giới hạn truy cập | The Sustainability Conundrum of Fishmeal Substitution by Plant Ingredients in Shrimp Feeds | 195.99 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_12.Seafood Sustainability Series I - Chap 8.pdf Giới hạn truy cập | Willingness-to-Pay for Sustainable Aquaculture Products: Evidence from Korean Red Seabream Aquaculture | 153.26 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_13.Seafood Sustainability Series I - Chap 9.pdf Giới hạn truy cập | Fishing Community Sustainability Planning: A Roadmap and Examples from the California Coast | 240.45 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10888_14.Seafood Sustainability Series I - Chap 10.pdf Giới hạn truy cập | Serving Local Fish in School Meals: The Nutritional Importance of Consuming Oily Fish | 213.12 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.