Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32817
Nhan đề: | Edible Insects as Innovative Foods |
Tác giả: | Jung, Chuleui Meyer-Rochow, Victor Benno |
Từ khoá: | entomophagy functionality preparation conservation economics marketing |
Năm xuất bản: | 2020 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | "There is global interest in using insects as food and feed. However, before insects can be recommended as a type of nourishment to augment more traditional and widely accepted sources of food and feed, it is essential that in-depth research involving a variety of subjects is carried out. We can learn from societies in which insects are still a component of the local diet which species are preferred and how they are prepared for human consumption. We need information on the chemical composition of edible insects and have to make sure we know what kinds of micro-organisms and pathogens they contain. Legal questions in relation to the sale and breeding of certain species need to be addressed, and medicinal aspects of edible insects and their products should be examined. How best to market selected species and make them palatable to a clientele that more than often rejects the idea of insects in the diet are further important aspects in need of study. This book deals with these questions in 19 articles written by experts from at least 20 different countries that represent a range of disciplines. As such, it is a useful tome for a wide range of food researchers. " |
Mô tả: | x, 312 p. ; 27.956 Kb ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03943-077-2 ; CC BY-NC-ND |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32817 |
ISBN: | 978-3-03943-076-5 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10890_1. Edible Insects as Innovative Foods - cover.pdf Giới hạn truy cập | cover | 2.02 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_2. Edible Insects as Innovative Foods - copỷight.pdf Giới hạn truy cập | Copyright | 523.48 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_3. Edible Insects as Innovative Foods - Index.pdf Giới hạn truy cập | Index | 525.88 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_4. Edible Insects as Innovative Foods - About the Editors.pdf Giới hạn truy cập | About the Editors | 522.72 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_5. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 1.pdf Giới hạn truy cập | Insects Used as Food and Feed: Isn’t That What We All Need? | 587.63 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_6. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 2.pdf Giới hạn truy cập | Effects of Traditional Processing Techniques on the Nutritional and Microbiological Quality of Four Edible Insect Species Used for Food and Feed in East Africa | 588.57 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_7. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 3.pdf Giới hạn truy cập | Edible Insects in Africa in Terms of Food, Wildlife Resource, and Pest Management Legislation | 645.26 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_8. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 4.pdf Giới hạn truy cập | Anti-Thrombotic, Anti-Oxidant and Haemolysis Activities of Six Edible Insect Species | 2.32 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_9. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 5.pdf Giới hạn truy cập | Nutritional Composition of Apis mellifera Drones from Korea and Denmark as a Potential Sustainable Alternative Food Source: Comparison Between Developmental Stages | 910.95 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_10. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 6.pdf Giới hạn truy cập | Insects as Novel Food: A Consumer Attitude Analysis through the Dominance-Based Rough Set Approach | 3.55 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_11. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 7.pdf Giới hạn truy cập | Degree of Hydrolysis Affects the Techno-Functional Properties of Lesser Mealworm Protein Hydrolysates | 653.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_12. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 8.pdf Giới hạn truy cập | Hepatoprotective Effects of Steamed and Freeze-Dried Mature Silkworm Larval Powder against Ethanol-Induced Fatty Liver Disease in Rats | 787.49 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_13. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 9.pdf Giới hạn truy cập | Could Western Attitudes towards Edible Insects Possibly be Influenced by Idioms Containing Unfavourable References to Insects, Spiders and other Invertebrates? | 1.52 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_14. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 10.pdf Giới hạn truy cập | Growth Performance and Nutrient Composition of Mealworms (Tenebrio Molitor) Fed on Fresh Plant Materials-Supplemented Diets | 604.36 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_15. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 11.pdf Giới hạn truy cập | Could Defatted Mealworm (Tenebrio molitor) and Mealworm Oil Be Used as Food Ingredients? | 1.63 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_16. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 12.pdf Giới hạn truy cập | Diversity and Use of Edible Grasshoppers, Locusts, Crickets, and Katydids (Orthoptera) in Madagascar | 1.14 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_17. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 13.pdf Giới hạn truy cập | Microbiological Profile and Bioactive Properties of Insect Powders Used in Food and Feed Formulations | 5.17 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_18. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 14.pdf Giới hạn truy cập | Consumer Avoidance of Insect Containing Foods: Primary Emotions, Perceptions and Sensory Characteristics Driving Consumers Considerations | 1.72 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_19. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 15.pdf Giới hạn truy cập | Mealworms as Food Ingredient—Sensory Investigation of a Model System | 1.65 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_20. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 16.pdf Giới hạn truy cập | Factors Predicting the Intention of Eating an Insect-Based Product | 766.55 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_21. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 17.pdf Giới hạn truy cập | Product Quality during the Storage of Foods with Insects as an Ingredient: Impact of Particle Size, Antioxidant, Oil Content and Salt Content | 1.61 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_22. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 18.pdf Giới hạn truy cập | Traditional Knowledge of the Utilization of Edible Insects in Nagaland, North-East India | 1.03 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_23. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 19.pdf Giới hạn truy cập | Effect of Thermal Processing on Physico-Chemical and Antioxidant Properties in Mulberry Silkworm (Bombyx mori L.) Powder | 7.78 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_24. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 20.pdf Giới hạn truy cập | Nutritional Value of the Larvae of the Alien Invasive Wasp Vespa velutina nigrithorax and Amino Acid Composition of the Larval Saliva | 693.05 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10890_25. Edible Insects as Innovative Foods - Chap 21.pdf Giới hạn truy cập | Nutritional Value of the Larvae of the Alien Invasive Wasp Vespa velutina nigrithorax and Amino Acid Composition of the Larval Saliva | 1.19 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.