Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32928
Nhan đề: | Milk: Bioactive Components and Role in Human Nutrition |
Tác giả: | Alessandra Durazzo (editor) |
Từ khoá: | Milk Human Nutrition Healthy Eating Habits Obesity |
Năm xuất bản: | 2018 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | Milk is a valuable source of bioactive components and its role and function in human diet has been increasingly investigated by epidemiological and experimental studies. Consumption of milk is influenced by several variables, i.e., sex, age, ethnicity, and other cultural factors, and specific recommendations vary from country to country. This book includes original researches and review papers, and provides an overview of the nutritional composition and profile of the bioactive components of milk, its variation, and its impact on human diet. |
Mô tả: | v, 155 p. : ill. ; 13.1 MB ; DOI: https://doi.org/10.3390/books978-3-03842-724-7; CC BY-NC-ND |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/32928 |
ISBN: | 9783038427247 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA10963_1.Milk_Bioactive_Components_cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 1.02 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_2.Milk_Bioactive_Components_contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 597.96 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_3.Milk_Bioactive_Components_paper1.pdf Giới hạn truy cập | Editorial | 550.12 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_4.Milk_Bioactive_Components_paper2.pdf Giới hạn truy cập | Communication Strategies to Improve Healthy Food Consumption among Schoolchildren: Focus on Milk | 605.87 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_5.Milk_Bioactive_Components_paper3.pdf Giới hạn truy cập | Small Prizes Increased Plain Milk and Vegetable Selection by Elementary School Children without Adversely Affecting Total Milk Purchase | 1.57 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_6.Milk_Bioactive_Components_paper4.pdf Giới hạn truy cập | Reactions to a Low-Fat Milk Social Media Intervention in the US: The Choose 1% Milk Campaign | 836.83 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_7.Milk_Bioactive_Components_paper5.pdf Giới hạn truy cập | Research to Understand Milk Consumption Behaviors in a Food-Insecure Low-Income SNAP Population in the US | 630.71 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_8.Milk_Bioactive_Components_paper6.pdf Giới hạn truy cập | Bioactive Peptides in Milk: From Encrypted Sequences to Nutraceutical Aspects | 795.85 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_9.Milk_Bioactive_Components_paper7.pdf Giới hạn truy cập | Role of Proteins and of Some Bioactive Peptides on the Nutritional Quality of Donkey Milk and Their Impact on Human Health | 1.91 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_10.Milk_Bioactive_Components_paper8.pdf Giới hạn truy cập | Raw and Heat-Treated Milk: From Public Health Risks to Nutritional Quality | 699.97 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_11.Milk_Bioactive_Components_paper9.pdf Giới hạn truy cập | Milk and Its Sugar-Lactose: A Picture of Evaluation Methodologies | 582.28 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_12.Milk_Bioactive_Components_paper10.pdf Giới hạn truy cập | Therapeutic Potential of Milk Whey | 618.53 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_13.Milk_Bioactive_Components_paper11.pdf Giới hạn truy cập | Dietary Milk Sphingomyelin Reduces Systemic Inflammation in Diet-Induced Obese Mice and Inhibits LPS Activity in Macrophages | 1.9 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA10963_14.Milk_Bioactive_Components_paper12.pdf Giới hạn truy cập | Organic vs. Conventional Milk: Some Considerations on Fat-Soluble Vitamins and Iodine Content | 1.19 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.