Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33079
Nhan đề: | Benefits of Resveratrol Supplementation |
Tác giả: | Fernandez-Quintela, Alfredo (editor) Portillo, María P. (editor) |
Từ khoá: | Resveratrol supplementation Mechanisms of action Bioavailability Resveratrol metabolites Combinatorial strategies Benefits on health |
Năm xuất bản: | 2019 |
Nhà xuất bản: | MDPI |
Tóm tắt: | In recent years, great attention has been paid to polyphenols due to their positive effects on health. One of the most widely-studied phenolic compounds is resveratrol. This molecule, which is naturally present in some foods, shows beneficial effects on various physiological and biochemical processes, thus representing a potential tool for the prevention or the treatment of diseases highly prevalent in our society. Several of these beneficial effects have been observed in human beings, but others only in pre-clinical studies so far, and therefore, it is mandatory to continue with the scientific research in this field. Indeed, new knowledge concerning these issues could enable the development of novel functional foods or nutraceuticals, incorporating resveratrol, suitable for preventing or treating diseases such as cancer, cardiovascular diseases, obesity, dislipemia, insulin resistance and diabetes, liver diseases, etc. |
Mô tả: | x, 265 p. ; 5.31 MB ; https://doi.org/10.3390/books978-3-03921-276-7 ; CC BY-NC-ND |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/33079 |
ISBN: | 9783039212767 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ thực phẩm_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA11075_1_Benefits of Resveratrol Supplementation_Cover.pdf Giới hạn truy cập | Cover | 643.25 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_2_Benefits of Resveratrol Supplementation_Copyright.pdf Giới hạn truy cập | Copyright | 542.22 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_3_Benefits of Resveratrol Supplementation_Contents.pdf Giới hạn truy cập | Contents | 526.21 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_4_Benefits of Resveratrol Supplementation_About the editors.pdf Giới hạn truy cập | About the editors | 517.37 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_5_Benefits of Resveratrol Supplementation_Preface.pdf Giới hạn truy cập | Preface to ”Benefits of Resveratrol Supplementation” | 521.73 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_6_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 1.pdf Giới hạn truy cập | Gene Expression of Sirtuin-1 and Endogenous Secretory Receptor for Advanced Glycation End Products in Healthy and Slightly Overweight Subjects after Caloric Restriction and Resveratrol Administration | 604.31 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_7_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 2.pdf Giới hạn truy cập | Induction of p53 Phosphorylation at Serine 20 by Resveratrol Is Required to Activate p53 Target Genes, Restoring Apoptosis in MCF-7 Cells Resistant to Cisplatin | 930.42 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_8_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 3.pdf Giới hạn truy cập | The Synergistic Effects of Resveratrol combined with Resistant Training on Exercise Performance and Physiological Adaption | 1.21 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_9_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 4.pdf Giới hạn truy cập | Effect of Resveratrol, a Dietary-Derived Polyphenol, on the Oxidative Stress and Polyol Pathway in the Lens of Rats with Streptozotocin-Induced Diabetes | 669.93 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_10_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chatper 5.pdf Giới hạn truy cập | Do the Effects of Resveratrol on Thermogenic and Oxidative Capacities in IBAT and Skeletal Muscle Depend on Feeding Conditions? | 1.26 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_11_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 6.pdf Giới hạn truy cập | Do the Effects of Resveratrol on Thermogenic and Oxidative Capacities in IBAT and Skeletal Muscle Depend on Feeding Conditions? | 735.07 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_12_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 7.pdf Giới hạn truy cập | Tissular Distribution and Metabolism of trans-ε-Viniferin after Intraperitoneal Injection in Rat | 666.86 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_13_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 8.pdf Giới hạn truy cập | Effects of Resveratrol on the Renin-Angiotensin System in the Aging Kidney | 834 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_14_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 9.pdf Giới hạn truy cập | Potential Involvement of Peripheral Leptin/STAT3 Signaling in the Effects of Resveratrol and Its Metabolites on Reducing Body Fat Accumulation | 755.63 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_15_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 10.pdf Giới hạn truy cập | In Vitro Anticancer Properties of Table Grape Powder Extract (GPE) in Prostate Cancer | 825.19 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_16_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 11.pdf Giới hạn truy cập | Beneficial Effects of Resveratrol Administration—Focus on Potential Biochemical Mechanisms in Cardiovascular Conditions | 659.1 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_17_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 12.pdf Giới hạn truy cập | Study of Potential Anti-Inflammatory Effects of Red Wine Extract and Resveratrol through a Modulation of Interleukin-1-Beta in Macrophages | 1.03 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_18_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 13.pdf Giới hạn truy cập | Health Effects of Resveratrol: Results from Human Intervention Trials | 699.98 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_19_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 14.pdf Giới hạn truy cập | Solid Dispersion of Resveratrol Supported on Magnesium DiHydroxide (Resv@MDH) Microparticles Improves Oral Bioavailability | 704.36 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_20_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 15.pdf Giới hạn truy cập | Protective Effect of Resveratrol against Ischemia-Reperfusion Injury via Enhanced High Energy Compounds and eNOS-SIRT1 Expression in Type 2 Diabetic Female Rat Heart | 800.16 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_21_Benefits of Resveratrol Supplementation_Chapter 16.pdf Giới hạn truy cập | Resveratrol and Its Human Metabolites—Effects on Metabolic Health and Obesity | 854.03 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA11075_22_Benefits of Resveratrol Supplementation_Back cover.pdf Giới hạn truy cập | Back cover | 571.17 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.