Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31680
Nhan đề: | New Insights in (Poly) Phenolic Compounds |
Tác giả: | García-Viguera, Cristina (editor) Domínguez-Perles, Raúl (editor) Baenas, Nieves (editor) |
Từ khoá: | Plant foods Flavonoids Extracting methods In vitro and in vivo functionality Bioaccessibility and bioavailability Nutritional studies Pre-clinical and clinical trials Metabolism |
Năm xuất bản: | 2020 |
Nhà xuất bản: | MDPI, |
Tóm tắt: | This Special Issue is intended to cover the existing gap between classical studies and the occurrence of new types of (poly)phenol derivatives (e.g., lipophenols) that have been scarcely explored to-date. We are also interested in the influence of the digestive process on the bioaccessibility and bioavailability of these compounds and the advantages of nanoencapsulation and their application in functional foods, which could allow research focusing on the actual biological dimension of (poly)phenols. |
Mô tả: | CC BY-NC-ND. https://doi.org/10.3390/books978-3-03943-379-7 |
Định danh: | http://thuvienso.vanlanguni.edu.vn/handle/Vanlang_TV/31680 |
ISBN: | 9783039433797 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ Sinh học_TLNM_SACH |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
SA9952_1_New Insights_Covers.pdf Giới hạn truy cập | Covers | 680.64 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9952_2_New Insights_New Evidences.pdf Giới hạn truy cập | New Evidences of Antibacterial Effects of Cranberry Against Periodontal Pathogens | 3.33 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9952_3_New Insights_Improvement.pdf Giới hạn truy cập | Improvement of the Flavanol Profile and the Antioxidant Capacity of Chocolate Using a Phenolic Rich Cocoa Powder | 817 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9952_4_New Insights_Alternative Sweeteners.pdf Giới hạn truy cập | Alternative Sweeteners Modify the Urinary Excretion of Flavanones Metabolites Ingested through a New Maqui-Berry Beverage | 819.01 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9952_5_New Insights_A Randomized.pdf Giới hạn truy cập | A Randomized, Double-Blind, Placebo Controlled Trial to Determine the Effectiveness a Polyphenolic Extract (Hibiscus sabdariffa and Lippia citriodora) in the Reduction of Body Fat Mass in Healthy Subjects | 931.9 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9952_6_New Insights_Correction.pdf Giới hạn truy cập | Correction: Marhuenda, J., et al. A Randomized, Double-Blind, Placebo Controlled Trial to Determine the Effectiveness a Polyphenolic Extract (Hibiscus sabdariffa and Lippia citriodora) in the Reduction of Body Fat Mass in Healthy Subjects. Foods 2020, 9(1), 55 | 1.01 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9952_7_New Insights_Polydatin and Resveratrol.pdf Giới hạn truy cập | Polydatin and Resveratrol Inhibit the Inflammatory Process Induced by Urate and Pyrophosphate Crystals in THP-1 Cells | 1.84 MB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
SA9952_8_New Insights_Cognitive Function.pdf Giới hạn truy cập | Cognitive Function and Consumption of Fruit and Vegetable Polyphenols in a Young Population: Is There a Relationship? | 653.12 kB | Adobe PDF | Xem/Tải về Yêu cầu tài liệu |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.