Các biểu ghi của bộ sưu tập (Sắp xếp bởi Ngày gửi theo thứ tự Giảm dần): 41 tới 60 của 166
Năm xuất bản | Nhan đề | Tác giả |
2015 | Marine Animals and Plants | Paul Long, Bernie Degnan, Pabulo H. Rampelotto (editors) |
2015 | Plant Proteomics | Setsuko Komatsu, Zahed Hossain (editors) |
2021 | Novel Nanomaterials for Thermochemical Storage | Candida Milone (editor) |
2020 | Edible Insects as Innovative Foods | Jung, Chuleui; Meyer-Rochow, Victor Benno |
2020 | Seafood Sustainability - Series I | C. Pradhan, Naresh; Cai, Junning; M. Stohs, Stephen |
2020 | Animal Narratology | Jacobs, Joela (Ed.) |
2019 | Advancements in Gel Science—A Special Issue in Memory of Toyoichi Tanaka | Tokita, Masayuki (editor) |
2020 | The Role of MicroRNAs in Plants | Anthony A. Millar |
2020 | Analytical Technology in Nutrition Analysis | Jose M. Miranda |
2020 | Molecular Genetics, Genomics and Biotechnology of Crop Plants Breeding | Søren Kjærsgaard Rasmussen |
2020 | Analysis for Power Quality Monitoring | Juan-José González de la Rosa; Manuel Pérez Donsión |
2020 | Bioactive Components in Fermented Foods and Food By-Products | Vito Verardo; Ana María Gomez-Caravaca; Giulia Tabanelli |
2020 | Advances in Polyhydroxyalkanoate (PHA) Production, Volume 2 | Martin Koller |
2020 | Safety, Quality and Processing of Fruits and Vegetables | Urszula Tylewicz; Silvia Tappi; Malgorzata Nowacka |
2020 | Jasmonic Acid Pathway in Plants | Kenji Gomi |
2020 | Nanocelluloses: Synthesis, Modification and Applications | Elena Vismara |
2020 | Genetic and Epigenetic Modulation of Cell Functions by Physical Exercise | Italia Di Liegro |
2020 | Biological Activities of Alkaloids: From Toxicology to Pharmacology | Sabino Aurelio Bufo; Linda L. Blythe; Zbigniew Adamski; Luigi Milella |
2020 | Nutrients Intake and Hypertension | Francesco Fantin |
2020 | Nutrition Support for Athletic Performance | Mark Russell; Jill Parnell |
Các biểu ghi của bộ sưu tập (Sắp xếp bởi Ngày gửi theo thứ tự Giảm dần): 41 tới 60 của 166